søndag den 18. november 2012

Water Marble

Jeg har for tredje gang kastet mig ud i water marble (vandmarmorering). Der skal lidt øvelse til, før det fungerer for en! Her er mine bedste tips - jeg håber I kan bruge dem :)

Step by step
1. Læg en hvid grundfarve  (Tiger - nummer 58)

2. Hæld kogt vand ved stuetemperatur i en skål med en lille diameter, cirka 5 cm.

3. Dæk huden omkring neglene af med tape.

4. Dryp på skrift forskellige lakker ned midt på vandets overflade - jeg brugte tre lakker. Når dråben rammer vandets overflade, skal dråben bredes ud til en større cirkel. Når den har bredt sig ud, dryppes en ny farve i midten af cirklen. Dette gøres cirka 3-4 gange med hver farve. Dråben må ikke falde for langt og lakken må ikke være for tyk, da dråben så vil falde til bunds   (La femme beauty - hvid m./glimmer, lyseblå m./glimmer & mørkeblå m./glimmer)

5. Tegn et mønster i lakken på vandets overflade med en dotting tool, en tandstik eller en anden spids genstand. Vær opmærksom på at lakken i det yderste af cirklen kan være størknet. I dette tilfælde går du bare længere ind i midten og tegner.

6. Når du er tilfreds med mønsteret, dyppes en enkelt negl vandret ned i mønsteret. Mens fingeren er nede i vandet, fjernes den resterende lak fra vandets overflade med en vatpind, hvorefter neglen tages op igen.

7. Rens vandoverfladen med en vatpind. Hvis der ligger mange små stykker lak på overfladen, kan du dryppe en dråbe lak i vandet, lade det spredet sig og herefter rense overfladen. Når overfladen er renset skal du gøre det samme ved de resterende ni negle.

8. Fjern tapet og rens neglelakken på huden af med en vatpind.

9. Læg en top coat  (Konad)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar