fredag den 2. november 2012

Bridal Nail Art

Med 3D nail art kan man let få et ekstraordinært design. Jeg har her leget med 3D mold for første gang, og det kommer jeg helt sikkert til igen! Jeg har holdt designet i sølv og hvidt, for at det ikke blev alt for voldsomt.

Step by step
 1. Start med at forberede neglene - se hvordan under fanen Gele basis guide.

2. Påfør tipperne, klip og fil dem i facon - få yderligere information i punkt 6-14 under "gelenegle med hvide tipper" under fanen Gele basis guide.

3. Læg en primer på det naturlige stykke negl og lad den tørre/hærde. Læg herefter et tyndt lag gele på hele neglen. Se nedenstående punkt før du lader geleen hærde.

4. Dyp tipperne med vådt gele i magic mirror flakes, og lad neglene hærde under UV-lys i 2 minutter (Nail for you).

3. Påfør endnu et lag gele på hele neglen. Da jeg lagde dette lag, faldt noget af glimmeret af. Lad neglene hærde i UV-lys i 2 minutter. Fortsæt med at lægge mere gele og lade det hærde til du er tilfreds med tykkelsen. Efter sidste hærdning tørres neglene af med gel wipe.

4. Nu skal der laves roser. Jeg har brugt 3D mold forme fra Nail for you samt hvidt gele. Fyld formene og lad roserne hærde i to minutter i UV-lys. Sæt roserne, perlerne og rhinstenene fast med neglelim. Slut af med en top coat.

3 kommentarer:

 1. Wow, dejlig inspiration - følger dig nu :)

  bykatinka.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Dejligt at du kan bruge min blog, velkommen til! :)

  SvarSlet
 3. husk og fil overgangen af tipper:)

  SvarSlet